Contact

Bedankt voor uw interesse in Finestone! Heeft u vragen over onze diensten, of wenst u een vrijblijvende afspraak te maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande mogelijkheden.

Mogelijkheden

Onze kantooruren:
Maandag t/m vrijdag: 8:00 uur – 18:00 uur
Zaterdag: 9:00 uur – 13:00 uur
Zondag: Gesloten

Telefoon

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Aarzel niet om ons telefonisch te bereiken op +32 485 00 36 23.

E-mail

Heeft u vragen, feedback of wilt u meer informatie verkrijgen? Aarzel niet om ons een e-mail te sturen naar info@finestone.be.

Formulier

Veelgestelde vragen

Hier vindt u beknopte en professionele antwoorden op de meest voorkomende vragen over ons bedrijf en onze diensten.

Hoe lang is Finestone actief op de vastgoedmarkt?

Finestone is al meer dan 24 jaar actief op de vastgoedmarkt, waarbij we gedurende deze periode onze expertise hebben opgebouwd en 157+ succesvolle projecten hebben gerealiseerd.

Welke soorten vastgoed zoekt Finestone?

Bij Finestone zijn we voortdurend op zoek naar alle typen vastgoed, variërend van residentiële woningen tot commerciële panden, om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen.

Wat zijn de diensten die Finestone aanbiedt?

Renovatie, investering, aankoop, ramen & deuren. Bekijk onze diensten.

Hoe belangrijk is klanttevredenheid voor Finestone?

Klanttevredenheid is onze topprioriteit bij Finestone. We streven naar 100% klanttevredenheid en zetten ons in om elke klantbehoefte met professionaliteit en zorg te vervullen.

Kan ik vrijblijvend langskomen voor een voorstel?

Absoluut! Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om uw vastgoedwensen te bespreken. Ons team staat klaar om u te helpen met een persoonlijk voorstel dat perfect aansluit bij uw wensen en doelen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Ontdek de mogelijkheden voor uw vastgoed

Bent u klaar om het maximale uit uw vastgoed te halen? Plan vandaag nog een afspraak en ontdek hoe Finestone u kan helpen.